Infoblad September 2019

Varmt välkomna till Bergsparkens dag!

Styrelsen hälsar återigen samtliga medlemmar i föreningen välkomna till Bergsparkens dag!

Höstens arrangemang går av stapeln söndagen den 6 oktober kl. 11 och vi hoppas att se så många som möjligt där.

Som vanligt bjuds det på korvgrillning, kaffe, festis och allmänt samkväm. Vi kommer även att få besök av Uson Miljöteknik som kommer demonstrera avfallskvarnar med möjlighet för beställning.

Vi har som alltid hyrt in en bil för möjlighet att slänga grovsopor så passa på att tömma era källarkontor, förråd och klädkammare.

Tänk dock på att soporna behöver vara sorterade och att vi vid stora mängder räknar med att medlemmen följer med till återvinningscentralen för att hjälpa till.

Vi kommer även under dagen att lansera en ny lösning för information inom föreningen med hjälp av en app (information kommer att delas ut i god tid innan samt teknisk hjälp att finnas på plats under dagen).

Dags för stamspolning

Det har nu gått några år sedan vi stamspolade våra hus senast. Nästa spolning kommer att ske under v. 45 och utföras av Interspol. Mer information kommer att delas ut under v. 43 med tider för respektive lägenhet. Observera att det är mycket viktigt att vi kommer åt att rengöra i alla lägenheter (det ingår att alla vattenlås rengörs samt avlopp i samtliga kök, badrum och toaletter) då detta är viktigt både för den individuella bostadsrättsinnehavaren men även en säkerhet för alla boende då det förebygger stopp som kan leda till vattenskador som drabbar mer än den egna lägenheten.

Införande av överlåtelsebesiktningar vid försäljning av lägenheter

För att säkerställa att alla lägenheter är i bra skick och har den utrustning som hör till (ex. ventiler, nycklar, filter, boendepärm etc) inför vi överlåtelsebesiktningar av de lägenheter som säljs.

Detta innebär att säljarna kommer att bli kontaktade av styrelsen för att boka en tid för besiktning av lägenheten.

Om du har problem med din TV-box från Ownit

En del boende har haft problem med sina TV-boxar från Ownit, ett tips är att starta om alternativt göra boxen strömlös då den uppdateras vid omstart och detta verkar lösa problemen.

// Med vänlig hälsning

Styrelsen Brf Bergsparken

Similar Posts