Infoblad November 2018

Missa inte julgranständningen 25/11 kl. 15!
Styrelsen välkomnar alla boende till den traditionsenliga julgranständningen som kommer att ske sista söndagen i november kl. 15 nere vid gamla grillplatsen. Som vanligt bjuds det på glögg, pepparkakor och trevligt sällskap!

Fler besök från Lumon
Lumon är på plats i samband med julgranständningen söndagen 25/11 från kl. 14.30 med sin visningsvagn där det går att titta på hur balkonginglasningen ser ut samt lägga beställningar. Temat till ära bjuds det på glögg, pepparkakor samt lussekatter.

Tänk på att släcka ljusen!
Då det blir allt mörkare ute tänds allt fler ljus inomhus. Glöm inta att släcka dem när ni lämnar rum/lägenheter. Det kan även vara bra att testa så att batterierna i brandvarnarna fungerar som de ska.

Ny städfirma 2019
Styrelsen har valt att teckna avtal med en ny städfirma, Carant Städ, som från och med januari kommer att ta över efter NSF. Vi tackar NSF för de år som gått!

Paket från Black Friday och julklappar
Ännu är det ett tag kvar till julklappsutdelning men det är alldeles snart dags för Black Friday då många paket säkert kommer att beställas inför jultiden, tänk på att platta till kartonger och vika ihop omslagspapper innan ni slänger det i soprummet!

Similar Posts