Infoblad November 2019

Missa inte julgranständningen 1/12 kl. 16!

Styrelsen välkomnar alla boende till den traditionsenliga julgranständningen som kommer att ske första söndagen i december kl. 16 nere vid gamla grillplatsen. Som vanligt bjuds det på glögg, pepparkakor och trevligt sällskap!

Tänk på att släcka ljusen samt hålla ett extra öga på att inte obehöriga tar sig in i våra hus och garage

Då det blir allt mörkare ute tänds allt fler ljus inomhus. Glöm inte att släcka dem när ni lämnar rum/lägenheter. På förekommen anledning vill vi också påminna om att vara uppmärksam så att inte obehöriga tar sig in i husen samt att entré- och garagedörrar går igen som de ska.

Batterier till brand- och fuktvarnare

Då det är viktigt att både brand- och fuktvarnare fungerar kommer styrelsen att dela ut batterier till dessa. Alla lägenheter är utrustade med en eller flera brandvarnare samt fuktvarnare (nås via de små vita luckorna i kök och badrum) – testa gärna regelbundet att samtliga fungerar som de ska (genom att trycka på testknapparna och lyssna till pipet).

Planerat avbrott fjärrvärmeleverans Stockholm Exergi

Stockholm Exergi kommer att ha ett planerat avbrott i fjärrvärmeleveransen 27/11 kl. 8-15 för att koppla in de nya husen på andra sidan tunnelbanan. Tack vare att föreningen förutom fjärrvärme även drivs av en frånluftsvärmepump så kommer vi inte att påverkas särskilt mycket (ingen påverkan av varmvatten men elementen kan vara lite kallare än vanligt då värmepumpen primärt fokuserar på att hålla varmvattnet i rätt temperatur).

Paket från Black Friday och julklappar

Ännu är det ett tag kvar till julklappsutdelning men det är alldeles snart dags för Black Friday då många paket säkert kommer att beställas inför jultiden, tänk på att platta till kartonger och vika ihop omslagspapper innan ni slänger det i soprummet!

TMPL-appen

Styrelsen tycker att det är väldigt roligt att så många medlemmar valt att registrera sig i TMPL-appen och börjat använda den. Fortsätt gärna att använda appen och, om du inte redan gjort det, registrera dig via koden som delats ut i alla brevlådor tidigare i höst.

// Med vänlig hälsning

Styrelsen Brf Bergsparken

Similar Posts